כיכר זרעי אגוז מלט
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. נסו כיכר זרעי אגוז מלט, כיכר שזיף מיובש, ו איך לעשות כיכר זרע (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק עם הקמח, שמרים, מלח ומים כאמור במתכון "הולך טוב עם" (ראה נכון), הוספת רוב הזרעים וכל אגוזי מלך כפי שאתה ללוש את הבצק. השאירו לעלות בקערה נקייה כאמור, ואז לדפוק בחזרה ולעצב לתוך עגול גדול.
מגלגלים את הסיבוב בזרעים הנותרים, ולאחר מכן להרים את הלחם על מגש כדי להוכיח במשך כ 30 דקות עד הוכפל בגודל.
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
אופים את הלחם במשך 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 190C / מאוורר 170c / גז 5 ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הבסיס. השאר את הלחם על מדף קירור להתקרר לחלוטין. כיכר יישאר טרי במיכל אטום במשך 3 ימים או יכול להיות קפוא במשך 1 חודש.