קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

כיכרות בשר הודו מרווה עם בצל וסיידר רוטב

כיכרות בשר הודו מרווה עם בצל וסיידר רוטב
כיכרות בשר הודו מרווה עם בצל ורוטב סיידר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 176 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחים, מלח, בצל וסיידר רוטב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כיכרות בשר הודו מרווה עם רוטב, מרווה חמאה צלוי טורקיה עם סיידר רוטב, ו הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה. מחלקים תערובת טורקיה לתוך 6 חלקים שווים, בעיצוב כל כיכר בצורת אליפסה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים כיכרות על מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז רושם 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעוד כיכרות בשר אופות, להכין בצל ורוטב סיידר.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים כיכרות בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'