קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

כיכרות סולם גבינת פטל-שמנת

כיכרות סולם גבינת פטל-שמנת
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כיכרות סולם גבינת שמנת פטל. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מים, שמרים מהירים, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: מיני כיכרות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קינמון, תפוחי אדמה קרמל" כוסות פרנץ ' טוסט גבינת שמנת פטל עם סירופ פטל, ו לבבות לחם קצר פטל וגבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח ואבקת אפייה. בסיר קטן מחממים את החמאה, השמנת החמוצה, החמאה והמים ל -120 -130 -130; הוסף לחומרים יבשים. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצה, תמצית 1/2 כוס קמח; מקציפים 2 דקות יותר. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
בינתיים, בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הקמח והחלמון לתערובת אחידה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מגלגלים כל חלק ל -12 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן; מניחים על ניירות אפייה משומנים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים תערובת גבינה במרכז כל מלבן. מערבבים ריבה; כף מעל תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ריבהריבה
8
בכל צד ארוך חותכים 3/4 אינץ'.- רחב רצועות על 2-1 / 2 ב. למרכז. החל מקצה אחד, לקפל לסירוגין רצועות בזווית על פני מילוי; קמצוץ מסתיים לאטום. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
9
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-19 דקות או עד להזהבה. מגניב על מתלים תיל. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור