כיכרות פיצה קישואים
מתכון קישואים פיצה כיכרות יכול להתבצע בסביבות 1 שעה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 331 קלוריות. מתכון זה משמש 8. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת פרובולון, פטריות, זיתים וקישואים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. הציון הזה די טוב. כיכרות צ'יפס קישואים, כיכרות גזר-קישואים, ו כיכרות פיצה מפולפלות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הקישואים, הבצל, הפטריות בשמן עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, העגבנייה, הזיתים והתיבול האיטלקי; מסירים מהאש.
מגלגלים כיכר בצק אחת, מתחילים בתפר. פאט לתוך 14-ב. 12 אינץ'. מלבן.
מפזרים מחצית מהפרובולון והפפרוני עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מורחים עם מחצית מתערובת הקישואים; מפזרים מחצית מהמוצרלה.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית מצופה בתרסיס בישול. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק, הפפרוני, הגבינות ותערובת הקישואים.
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. פורסים ומגישים חם.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצן בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.