מתכון קישואים פיצה כיכרות יכול להתבצע בסביבות 1 שעה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 331 קלוריות. מתכון זה משמש 8. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת פרובולון, פטריות, זיתים וקישואים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. הציון הזה די טוב. כיכרות צ'יפס קישואים, כיכרות גזר-קישואים, ו כיכרות פיצה מפולפלות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו את הקישואים, הבצל, הפטריות בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, העגבנייה, הזיתים והתיבול האיטלקי; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מגלגלים כיכר בצק אחת, מתחילים בתפר. פאט לתוך 14-ב. 12 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מפזרים מחצית מהפרובולון והפפרוני עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פרובולון
5
מורחים עם מחצית מתערובת הקישואים; מפזרים מחצית מהמוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
פיצן בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.