כיסוני בננה על מקל.
כיסוני בננה על מקל הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בננות, חלב, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבננות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננות מטפחות עוגת פירות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כיסוני בננה דלי שומן, כיסוני בננה, ו כיסוני בננה (מתכונים דומים).
הוראות
שיפוד הבננות עם מקלות ארטיק.
לטאטא את הביצה ולאחר מכן לטאטא בחלב. טובלים כל בננה בביצה ואז זורקים פנימה את פירורי הלחם למעיל. חזור על התהליך כדי ליצור ציפוי שני.
מחממים שמן ל-365 מעלות ומניחים את הבננות, ומעבירים אותן לחום באופן שווה מכל הצדדים.
מניחים על מגבות נייר לניקוז.
רוטב טבילה: חלב דל בסיר בינוני ומעבירים לקערה המכילה שוקולד קצוץ, ערבוב עדין עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מוסיפים וניל ומקציפים בחמאת בוטנים עד חלקה.
אבק כיסוני הבננה עם הסוכר ' ממתקים.
רסס שוקולד חמאת בוטנים רוטב על בננות או להשתמש כרוטב טבילה.