עוגת זית, אנשובי ובצל היא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך עגבניות, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל, אנשובי וטארט זית, אנשובי וברוסקטה זית, ו אנשובי וברוסקט זית.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח ועלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מערבבים בחמאה, שמן זית ומים עד שהוא הופך לבצק חלק. מכסים ומקררים במשך 20 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת עוגה 8 אינץ'. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המנה עד שהוא על 1/4 אינץ ' או 1/2 סנטימטר עבה.