כיסוני סרטן וסושי אורז מטוגן
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. אם יש לך רוטב קוקטייל, מרתיחים סרטן תיבול, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קלוגסנדרג, אורז קריספיסנדרג, כיסוני סרטנים עם איולי חריף, גלילי גבינת שמנת וסרטנים, ו קאני מאקי (רול סושי מקל סרטן).
הוראות
שמן חום ל 375 מעלות F בטיגון עמוק.
מערבבים אורז, מרתיחים סרטן תיבול, מיונז, פטרוזיליה ומיץ לימון. מקפלים בשר סרטנים, מנסה למנוע פירוק גושים.
מערבבים קמח אורז ופירורי לחם, ומתבלים במלח ופלפל. טופס תערובת סרטן לתוך" גודל קוקטייל " כדורים להתגלגל לתוך תערובת קמח / לחם פירור מעיל. מטגנים בשמן חם עד חום זהוב ולנקז.
מגישים עם רוטב קוקטייל או רוטב הטבילה האהוב עליך.
הערה של קוק: אורז סושי הוא אורז קצר גרגר השליך עם רוטב של חומץ, סוכר ומלח. בשווקים האסיאתיים יש תערובת ארוזה של רוטב זה, כמו גם אורז קצר גרגר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.