כיסוני קישואים
קישואים פריטרים הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-460 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כיסוני קישואים, כיסוני קישואים, ו כיסוני קישואים.
הוראות
מפזרים קישואים מגוררים עם כ 1 כפית מלח.
מניחים מסננת או מסננת מעל קערה.
לחץ למטה עם כף עץ לדחוף החוצה יותר של המים. לעטוף אותו מגבות נייר ולנסות לסחוט יותר נוזלים.
לטאטא יחד את השמנת החמוצה, שום טחון, גרידת לימון, מיץ לימון, וקמצוץ של מלח לקערה בינונית ולהניח בצד.
לטאטא את הביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את קישואים מגורר, קמח, בצל ירוק טחון, טימין, בזיליקום, גרידת לימון, מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה (אנו ממליצים על מחבת ברזל יצוק 10 אינץ') על חום גבוה בינוני עד השמן הוא מנצנץ וחם. בדוק את השמן על ידי הצפת קצת קמח לתוכו. אם הקמח רוחש, הוא מוכן.
עבודה בקבוצות, ירידה כפות ערמות של הבלילה למחבת. לשטח מעט עם הקצה האחורי של כף או מרית. קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה, 4-6 דקות בכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מפזרים מלח. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים מיד עם רוטב טבילה שמנת חמוצה. מחית יכולה להישמר חמה על ידי הצבת על מחבת סדין בתנור חם, או מחוממת מחדש תחת מרתיח במשך דקה או שתיים.
לשמש כמתאבן, או כצד ירק. לכיף נוסף, למעלה עם ביצה עלומה או מטוגנת.