כיסוני תרד וחומוס הודיים
המתכון ההודי כיסוני תרד וחומוס מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו תרד, חומוס, קמח חומוס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, קורס בישול הודי + קארי תרד חומוס, ו כיסוני תרד, איך להכין כיסוני תרד / palak pakoras (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את קמח החומוס, קורנפלור, אבקת אפייה, זרעי כמון, קאיין ו 3/4 כפית מלח בקערה.
הוסף 2/3 כוס מים לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את הבצל, חומוס, תרד וג ' ינג ' ר לבלילה ומערבבים לשלב.
חום 2 אינץ ' של שמן צמחי בסיר כבד תחתית עמוק עד מדחום מטגנים עמוק רושם 325 מעלות. עבודה בקבוצות, טיפת כף גדולחופן הבלילה לתוך השמן (לא קהל המחבת). מבשלים עד מוזהב קל, כ 2 דקות, פונה לפי הצורך.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת. מגניב מעט, ולאחר מכן בעדינות הקש כל fritter לתוך דיסק קטן, על 1/3 אינץ ' עבה.
להחזיר את הטוגנים לשמן החם ומטגנים עד חום פריך וזהוב, על 1 יותר דקה. מתבלים במלח ומגישים עם צ ' אטני.