כיסי בקר אנד ביצה
Beef 'n' Egg Pockets עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . המתכון הזה משרת 9. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח ופלפל, קמח, בצל ועגבנייה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון כיסי פיתה ממולאים בסלט סרטנים , כיסי קינמון תפוחים שמנתים וכיסי ריבס פריכים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מוסיפים חלב בהדרגה, מערבבים עם מזלג עד שנוצר כדור. מכסים ומקררים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבנייה, הביצה, המלח והפלפל.
מרדדים מאפה לתבנית 18 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן; לחתוך ל-3 אינץ'. ריבועים.
מניחים כף מעוגלת של מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים לשניים, יוצרים משולשים; קצוץ קצוות כדי לאטום.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.