כיסי הגבינה והעגבניות של פלומן
כיסי הגבינה והעגבניות של Ploughman לוקחים על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 224 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך חלב דל שומן למחצה, חרדל מלא, שמרים פעולה מהירה sachet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 58 אוהדים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: כיסי הודו-גבינה, כיסי חזיר וגבינה, ו כיסי חזיר וגבינה.
הוראות
מכניסים את החלב והחמאה למחבת קטנה וחמים בעדינות עד שהחמאה נמסה. להפריש במשך 5 דקות או עד החלב מרגיש רק חם למגע. בינתיים, לערבב את הקמח, שמרים ומלח 1 כפית יחד.
מערבבים את המרכיב הרטוב לתוך יבש, ולאחר מכן להפריש במשך 10 דקות כדי לתת את הפעולה הנוזלית על הקמח זה ימנע ממך צורך ללוש אותו במשך זמן רב מאוחר יותר. לאחר 10 דקות, להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש בקצרה עד קפיץ וחלק. לשים לתוך קערה משומנת, לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 40 דקות או עד הוכפל בגודל.
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן על 40 ס "מ רוחב x 30 ס" מ.
מורחים את החרדל על כל הבצק, ואז מתפזרים באופן שווה עם שני ציפורים של הגבינה. מקפלים את השליש העליון של הבצק למטה, ואז השליש התחתון למעלה, כדי ליצור מעין מעטפה ארוכה ודקה. מכסים במגבת תה ולהשאיר לעלות עוד 30 דקות או עד pillowy.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 6 פרוסות שוות. להרים על תבנית אפייה מקומטת, לחתוך צדדים למטה. הכנס את הקצוות התחתונים מתחת קצת, כך המילוי רגיל לברוח מתחת ואת הדף נפתח כמו ארנק. לדחוף את העגבניות ואת שאר הגבינה לתוך צמרות, ואז אופים במשך 25 דקות או עד חום זהוב כהה והגבינה מבעבעת. מגניב. ישמור במיכל אטום במשך 2 ימים.