כיסי פאי פקאן
כיסי פאי פקאן הוא מתכון דרומי המגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 835 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 209 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 30 דקות. אם יש לכם חמאה, ביצים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כיסי פשטידת עוף, כיסי פאי פקאן, ו כיסי עוף פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי או טיגון עמוק, מחממים את השמן על חום בינוני עד 350 מעלות F.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, חמאה וביצים. מערבבים בפקאנים, וניל ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
על משטח מקומח קלות, לפרוש את קרום העוגה.
חותכים את סיבובים באמצעות חותך 4 1/2 אינץ'. מרדדים מחדש את הבצק לפי הצורך. חזור על ההליך עם הבצק הנותר.
מניחים 1 פאי קרום עגול על משטח נקי, שטוח. מברשת קלה את הקצוות של הקרום עם חלמון ביצה מוכה.
מניחים 1 כף גדושה של תערובת פקאן במרכז הסיבוב. מקפלים את הבצק על המילוי, לחיצה על הקצוות עם מזלג לאטום. חזור עם הסיבובים הנותרים ותערובת פקאן.
מטגנים את העוגות בקבוצות עד להשחמה קלה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ניקוז על מגבות נייר. אבק קל עם סוכר של ממתקים, אם תרצה.