כיסי פיתה ממולאים כרוב
כיסי פיתה ממולאים כרוב דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, גזר, גבעולי פטריות וחתיכות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט סרטנים ממולאים כיסי פיתה, דחוף את זה {: סלט קוב ממולא כיסי פיתה}, ו כיסי פיתה BLT.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים ומערבבים את הבשר הטחון עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
להעביר בשר בקר טחון לקערה; להפריש. מבשלים ומערבבים את הכרוב, בצל, גזר ופטריות במחבת על חום בינוני גבוה עד שהירקות רכים, 5 עד 7 דקות. מערבבים בבשר, ומתבלים במלח ופלפל.
ממלאים כל פיתה חצי עם תערובת כרוב חם. למעלה עם גבינת מוצרלה.