כיסי פשטידת גבינת עוף ברוקולי
כיסי פשטידת גבינת עוף ברוקולי דורשים בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. אם יש לך קרום עוגה, חזה עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה טוב. נסו כיסי פשטידת גבינת עוף ברוקולי, כיסי פשטידת עוף, ו כיסי עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני.
טפטוף חם מחבת עם 1 כף השמן.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים עוף עד שכבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מחבת לצלחת; להפריש.
להוסיף שמן כף הנותרים למחבת.
מוסיפים קמח; מערבבים עם מקציף ומבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים בחלב; חום לרתיחה.
מוסיפים עוף מבושל ברוקולי מופשר; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהרוטב התעבה.
הסר מחבת מחום; מערבבים בגבינה עד מותך.
חותכים 3 סיבובים גדולים מכל קרום עוגה. כפית על 1/4 כוס עוף-ברוקולי-גבינה תערובת על כל פאי קרום עגול. מקפלים בצק על מילוי כדי ליצור חצי מעגל; הקש קצוות עם tines של מזלג לאטום. עם סכין חדה, לחתוך 2 או 3 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
בקערה קטנה, להכות ביצה ומים עם מזלג או להקציף עד מעורבב.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר.