כל זה ועוד עוגיות שוקולד צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את כל זה ועוד עוגיות שוקולד צ'יפס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם חמאה, חתיכות אגוז, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 360 מעלות. באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת, סוכר וסוכר חום. הקפד לנצח אותו היטב לפחות 5 דקות עד המרקם של חמאה וסוכר הופך אור ורך. בלי קיצורי דרך.עם המיקסר על ביצים להוסיף נמוכות, אחד בכל פעם וניל. לאחר מכן להעלות את המהירות והכה במשך 2 דקות נוספות. מנמיכים את המהירות שוב ולהוסיף סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, וקמח עד הבלילה עוגייה משולבת באופן מלא. לא לערבב יתר על המידה, לשמור על המכונה נמוכה.עבודה ידנית בשלב זה להוסיף שבבי שוקולד ואגוזים אם משתמשים, ומערבבים עד מופץ היטב. הבלילה עוגייה צריך להיות עבה במקצת, מחזיק את הצורה שלו בקלות. באמצעות סקופ עוגיות בגודל בינוני זרוק את הבלילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אפשר בערך 2 אינץ ' בין כל עוגייה.
אופים במשך 12-14 דקות עד הקצוות הם חום נחמד וזהוב.
הסר מהחום ולאפשר לעוגיות להישאר על גיליון העוגיות למשך 2 דקות נוספות. הבא להרים את נייר הקלף עם העוגיות עדיין על גבי ולהעביר למשטח מגניב. ברגע שהם "להגדיר" להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין, או לאכול אותם חמים עכשיו.