קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

כמהין לבנות

כמהין לבנות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו כמהין לבנות. מתכון זה מכיל 20 מנות עם 133 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. תמורת 59 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. גשו לסופר וקנו ליקר אייריש קרם, תמצית וניל, קרם כבד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טראפלס שחור-לבן, טראפלס שוקולד לבן וטראפלס שוקולד לבן.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את השמנת בקערה חסינת חום, ומניחים את הקערה על סיר עם מים רותחים. מבשלים עד לחימום. בעזרת מטרפת תיל מערבבים באיטיות את השוקולד הלבן לתוך השמנת החמה עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
טורפים פנימה את הליקר והוניל. מכסים ומצננים במשך שעה אחת או עד שהוא גמיש אך יציב מספיק כדי לגרוף. מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. בעזרת 2 כפיות או כדור גלידה בגודל 1 1/4 אינץ', מכינים כדורים מתערובת השוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים כ-15 דקות, עד שהוא יציב מספיק כדי להתגלגל לכדורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את אגוזי הלוז הקצוצים על תבנית ומכניסים אותם לתנור ל-8 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר. ממיסים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום, מניחים על מחבת עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטפטפים את השוקולד המריר המומס על 10 מהכמהין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
כמהיןכמהין
6
מגלגלים את שאר הכמהין באגוזים הקצוצים. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הערה: מתכון זה עודכן ועשוי להיות שונה ממה שפורסם או שודר במקור.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.