כמהין קרם דה מנתה
המתכון קרם דה מנתה טראפלס יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 3 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי-מתוק, רדיד כוסות ממתקים, צבע מזון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קרם דה מנתה טראפלס, Crème de Menthe Meltaways, ו מרשמלו קרם דה Menthe.
הוראות
בסיר 2 ליטר, חום הקצפת קרם על אש נמוכה 2 עד 3 דקות או עד קרם חם.
מוסיפים שבבי אפייה ושוקולד צ ' יפס; מערבבים עד נמס וחלק. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד המשרד.
גליונות עוגיות עם נייר שעווה. תערובת צורה לתוך כדורי 1 אינץ', לאבק את הידיים עם אבקת סוכר או קקאו, במידת הצורך; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות. להכניס למקרר 30 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר עמוק, להמיס ציפוי ממתקים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
הסר לחום; מגניב 10 דקות. בשנת שקית פלסטיק מקפיא resealable קטן, מקום 1/4 כוס ציפוי מותך ואת צבע מזון ירוק; שקית חותם. לסחוט שקית לערבב עד צבע אחיד; להפריש.
באמצעות מזלג, לטבול כמהין 1 בכל פעם לתוך ציפוי ממתקים לבן מעיל. חזור אל דפי עוגיות מרופדים בנייר שעווה.
חותכים את הפינה הזעירה של תיק המכיל ציפוי ירוק. לסחוט שקית לטפטף ציפוי על כל כמהין (במידת הצורך, לחמם ציפוי ירוק במיקרוגל על גבוהה כמה שניות כדי להפוך ציפוי טפטוף).
בואו כמהין לעמוד עד הציפוי מוגדר, על 10 דקות, לפני הצבת כוסות ממתקים לסכל. לאחסן במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש