כמהין שוקולד-פטל
טראפלס שוקולד-פטל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שוקו, ריבת פטל, שוקולד חצי מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כמהין שוקולד פטל, כמהין שוקולד פטל, ו שוקולד פטל כמהין בלסמי.
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא שמנת לרתיחה. בינתיים, מניחים שוקולד קצוץ בקערה.
יוצקים קרם על שוקולד ומערבבים בעדינות עם מרית גמישה עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. (אם שוקולד לא נמס לחלוטין, מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד מומס וחלק.) Stir in framboise and jam. תערובת צינה עד המשרד, לפחות 3 שעות; אם תרצה, לכסות להירגע עד 1 שבוע.
קו 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה עם פיסת נייר שעווה. עם כפית, לגרוף 1-כף חלקים של תערובת שוקולד; מקום על נייר שעווה. אם התערובת היא מוצקה מדי כדי לגרוף, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 10 דקות.
מניחים 1/4 כוס קקאו על צלחת מעוטרת. ידי אבק קלות עם קקאו. עם הידיים, מגלגלים כל כף של תערובת שוקולד לכדור, ואז מתגלגלים בקקאו למעיל.
מניחים כל כמהין בכוס סוכריות נייר קטנה (ראה הערות). כדי לאחסן, מניחים כמהין בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום וצינה. מומלץ הנמען להירגע גם כן, ואז להביא לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.