כמעט פאי הדלעת של פאולה דין
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 30 אוהדים. לך לחנות ותביא דלעת, סוכר, מרגרינה ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין, פאולה דין קציץ בשר, ו עוגת פאולה דין פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 חתיכת בצק עוגה מראש למטה לתוך מחבת פאי (9 אינץ') ולחץ למטה לאורך התחתונה וכל הצדדים. לצבוט ולחבוט את הקצוות יחד כדי לעשות דפוס יפה.
תחזיר את קליפת העוגה למקפיא למשך שעה אחת כדי שתתייצב.מחממים את התנור ל 350ºF.להתאים חתיכת רדיד אלומיניום כדי לכסות את החלק הפנימי של הקליפה לחלוטין. ממלאים את הקליפה עד הקצוות עם משקולות עוגה או שעועית יבשה (כ 2 ק " ג) ומניחים אותו בתנור.
אופים במשך 10 דקות, להסיר את רדיד ומשקולות עוגה ואופים עוד 10 דקות או עד הקרום הוא מיובש ומתחיל צבע.למילוי, בקערת ערבוב גדולה, להכות את גבינת שמנת עם מערבל יד.
מוסיף את הדלעת ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר והמלח, ומכים עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים מעורבבות עם החלמונים, חצי וחצי, וחמאה מומסת, ומכים עד בשילוב. לבסוף, להוסיף את וניל, קינמון, וג ' ינג ' ר, אם שימוש, ומכה עד incorporated.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה מוכן חם ואופים במשך 50 דקות, או עד שהמרכז מוגדר.
מניחים את העוגה על מתלה תיל וקריר לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות ומוסיפים לכל חתיכה כמות נדיבה של קצפת ללא חלב.