כנפי באפלו קלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי באפלו קלות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מתון עד רוטב חריף, כנפי עוף, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כנפי באפלו קלות, כנפי באפלו צלויות קלות, ו פסטה קלה של כנפי באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס הרוטב החריף, החמאה, ואת אבקת השום בשקית פלסטיק resealable גדול ומערבבים לשלב.
להוסיף את הכנפיים; לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר עודף; ולהפוך את התיק כדי מעיל את הכנפיים באופן שווה.
בואו להשרות במקרר, פונה מדי פעם, לפחות 2 שעות או עד 12 שעות.
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע התנור. מכסים גיליון אפייה בנייר אלומיניום ומניחים עליו מתלה תיל.
הסר את הכנפיים מן המרינדה, נותן כל לטפטף עודף, ולסדר שכבה אחת על המדף. (במידת האפשר, אל תאפשר לכנפיים לגעת.) להשליך את המרינדה ומטאטאים את הכנפיים עד הבשר מתחיל למשוך מן העצמות ואת העור הוא חום זהוב עמוק, מבעבע, ו crisped, כ 12 דקות.
הסר מהתנור והפוך את הכנפיים באמצעות מלקחיים. החזירו את הכנפיים לתנור והמשיכו לצלות עד שהעור יהיה חום זהוב עמוק, מבעבע ומטוגן בצד השני, כ-12 דקות נוספות.בינתיים, לשלב הנותרים 1/2 כוס רוטב חריף וחמאה מומסת בקערה גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים כנפיים מבושלות וזורקים למעיל.
מגישים מיד עם רוטב גבינה כחולה ומקלות סלרי, אם משתמשים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.