קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כנפי באפלו קלות

כנפי באפלו קלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי באפלו קלות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מתון עד רוטב חריף, כנפי עוף, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כנפי באפלו קלות, כנפי באפלו צלויות קלות, ו פסטה קלה של כנפי באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כוס הרוטב החריף, החמאה, ואת אבקת השום בשקית פלסטיק resealable גדול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
להוסיף את הכנפיים; לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר עודף; ולהפוך את התיק כדי מעיל את הכנפיים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
בואו להשרות במקרר, פונה מדי פעם, לפחות 2 שעות או עד 12 שעות.
4
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע התנור. מכסים גיליון אפייה בנייר אלומיניום ומניחים עליו מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את הכנפיים מן המרינדה, נותן כל לטפטף עודף, ולסדר שכבה אחת על המדף. (במידת האפשר, אל תאפשר לכנפיים לגעת.) להשליך את המרינדה ומטאטאים את הכנפיים עד הבשר מתחיל למשוך מן העצמות ואת העור הוא חום זהוב עמוק, מבעבע, ו crisped, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
הסר מהתנור והפוך את הכנפיים באמצעות מלקחיים. החזירו את הכנפיים לתנור והמשיכו לצלות עד שהעור יהיה חום זהוב עמוק, מבעבע ומטוגן בצד השני, כ-12 דקות נוספות.בינתיים, לשלב הנותרים 1/2 כוס רוטב חריף וחמאה מומסת בקערה גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים כנפיים מבושלות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
8
מגישים מיד עם רוטב גבינה כחולה ומקלות סלרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
(24 ספירה)(24 ספירה)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.