כנפי הודו אפויות קלות
כנפי הודו אפויות קלות עשויות להיות בדיוק המתכון שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 473 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.44 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 יגידו שהוא פגע במקום. מתכון זה טיפוסי למטבח האמריקאי. אם יש לכם מים, כנפי הודו, תבלין לעוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעתיים ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . הציון הזה נהדר. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את כנפיים חריפות הבנרו אפויות , כנפי עוף סריראצ'ה אפויות בדבש , וכנפי עוף אפויות לימון-ליים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מניחים כנפי הודו ובצל בתבנית קדירה; פזורים מלח מתובל, תבלין לעוף, פלפל שחור ושום משני צידי כל כנף.
יוצקים חצי כוס מים לתבנית הקדירה. מכסים את תבנית הקדירה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, שעה.
ערבבו בקערה מרק פטריות שמנת וכוס מים; שפכו על כנפי ההודו לתבנית קדירה והחזירו לתנור ללא מכסה.
ממשיכים לאפות עד להזהבה ורכות, שעה.