קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כנפי ויסקי מעושנות

כנפי ויסקי מעושנות
כנפי ויסקי מעושנות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רק רוטב, חרדל דיז'ון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כנפי עוף אפויות ברביקיו ויסקי, ממרח סלמון מעושן ויסקי, ו כנפיים מעושנות ממולאות ביזון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מזמרה מטבח או סכין חדה מאוד, לחתוך כל כנף לשניים כדי להפריד את הדירה מן התיפוף; לחתוך ולזרוק את הקצה או לשמור אותו למלאי. לשטוף את החלקים היטב, ללטף אותם יבש, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומניחים אותם בצד בשקית מקפיא zip-top גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
בסיר קטן, לטאטא את הרוטב עם ויסקי וסוכר ולהביא רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחרדל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את התערובת בשקית עם כנפי העוף, לאטום את התיק, ולשרות במקרר לפחות 30 דקות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הכן מעשן עם שבבי עץ ספוג ולחמם אותו 121° (ראה הערות של קוק). לחלופין, הכן גריל פחם (ראה הערות קוק) או גריל גז (ראה הערות קוק) לעישון ולחמם אותו לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הסר את הכנפיים מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים את הכנפיים במחבת אלומיניום גדולה ורדודה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את המחבת חשופה במעשן ומבשלים, במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הכנפיים מהמעשן ומגיש עם יותר רוטב בצד אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
כיצד להכין מעשן
11
מעשנים עשויים לעישון, אבל יש מגוון רחב של אפשרויות מן מעשנים "כדור"שריפת פחם בסגנון אל הביצה הירוקה הגדולה קרמיקה. בכל אחד מאלה אתה צריך לבחור איזה עץ תעשן, ואני ממליץ יער פירות כי הם מתונים בטעם, וגבוהים sap, ובדרך כלל יש פחות זיהומים בהם; אתה יכול לבחור מכל מה שהכי קל למצוא לידך: תפוח, דובדבן, ענבים, והאהוב האישי שלי, אפרסק. משרים שבבי העץ שלך שעה לפני שאתה מתכנן להדליק את המעשן שלך. התחל את הפחם שלך בארובה פחם כפי שתואר לעיל.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ענביםענבים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מניחים את הגחלים בשליש התחתון של המעשן (קופסת האש). לפזר את שבבי עץ ספוג מראש על הגחלים. מה שאני רוצה שתעשו שאולי אתם עדיין לא יודעים עליו הוא לשים מחבת מים בתחתית התנור שלכם. מחבת מים היא לא דרישה לבשל ברביקיו; זה מגע סגנוני שאני אוהב. אני אוהב את זה כי יש לו יתרון משמעותי: מחבת המים יוצרת אמבט מים מהביל בתוך המעשן המסייע לשמור על הלחות של הבשר, אשר נמצא באופן טבעי marbling שלה (או שומן). המים מסייעים לשמור על מרקם עסיסי לח בבשר ולמנוע ממנו להתייבש. כדי להגדיר מחבת מים, פשוט למלא מחבת כבדה בינונית (לא גדול יותר 13 על ידי מחבת לזניה 9 אינץ') על חצי הדרך עם מים ומניחים אותו בתחתית המעשן שלך. מדפי הגריל (יש בדרך כלל שניים) מתאימים מעל מחבת המים. סגור את המכסה ופקח על האש עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.כיצד להכין קומקום או גריל פחם אחר לעישון
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
קח על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב אפרסק עץ, להיות מג ' ורג ' יה) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, בן לילה. כשתהיי מוכנה לבשל, תרוקני את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. לאחר מכן להכין את הגריל: על גריל קומקום סטנדרטי, הבנק פחם שלך לצד אחד, עוזב אזור קר לבשר להיות ממוקם (אזור חום "עקיף", שבו הבשר אינו ישירות על הלהבה, אבל הוא עדיין מבושל על ידי זה). אז תניח את חפיסת שבבי העץ מתחת לפחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
מניחים את המכסה על הקומקום ושולטים ברמת החום עם פתחי האוורור של קומקום גריל, פותחים אותם יותר כדי לקרר את המעשן וסוגרים אותם כדי להעלות אותו.כיצד להכין גריל גז לעישון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
15
רוב הדגמים של גריל גז יש שניים או שלושה מבערים שניתן לשלוט בנפרד. הנה מה שאתה עושה: לקחת על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב עץ אפרסק, כפי שהזכרתי לעיל) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, לילה. כאשר אתה מוכן לבשל, לנקז את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. (הפוך 2 אם יש לך גריל 3 מבער. על גריל גז שני מבערים, אור רק צד אחד; על יחידה שלוש מבער, להדליק את שני מבערים חיצוניים ולהשאיר את אחד באמצע קר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
מניחים את החבילה של שבבי עץ על סעיף מואר (או סעיפים). הלהבה תשרוף את הצ ' יפס הרטוב, ותפיק עשן כדי לבשל ולטעום את הבשר שלך. ואז תוכלו למקם את הבשר שלך על סעיף unlit של גריל גז ומבשלים אותו בחום עקיף. זהו זה. אל תדאגו לפתחי האוורור של הגריל ולהפוך אותם סגורים היטב; עשו כמיטב יכולתכם כדי לסגור אותם, אבל אל תדאגו; אף אחד מהמעשנים שלי הוא גם מה שאתם מכנים "אטום לאוויר". ואני זוכה בכסף עם האוכל שלי כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
17
Reprinted עם רשות מנגל היומיום על ידי מיירון
18
מיקסון עם קלי אלכסנדר, © 2013 בלנטיין ספרים
19
מיירון
20
מיקסון הוא הכוכב של Pitmasters BBQ היעד של אמריקה. הוא הופיע ב "טודיי שואו", "בוקר טוב אמריקה", "קונאן", "The Tonight Show" עם ג 'יי לנו," The Late Show "עם קרייג פרגוסון ו - "QVC".קלי אלכסנדר (באנגלית: Kelly Alexander) היא עורכת לשעבר במגזינים Food & Wine and Saveur ובמגזינים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מיקסון. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, ניו יורק טיימס מגזין, גורמה וניוזוויק, בין פרסומים אחרים. היא גם מלמדת כתיבת אוכל באוניברסיטת דיוק, והיא בוגרת בית הספר לעיתונאות לשמירת מזון של נורת ' ווסטרן.