קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כנפי ויסקי מעושנות

כנפי ויסקי מעושנות
כנפי ויסקי מעושנות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רק רוטב, חרדל דיז'ון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כנפי עוף אפויות ברביקיו ויסקי, ממרח סלמון מעושן ויסקי, ו כנפיים מעושנות ממולאות ביזון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מזמרה מטבח או סכין חדה מאוד, לחתוך כל כנף לשניים כדי להפריד את הדירה מן התיפוף; לחתוך ולזרוק את הקצה או לשמור אותו למלאי. לשטוף את החלקים היטב, ללטף אותם יבש, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומניחים אותם בצד בשקית מקפיא zip-top גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בסיר קטן, לטאטא את הרוטב עם ויסקי וסוכר ולהביא רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחרדל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את התערובת בשקית עם כנפי העוף, לאטום את התיק, ולשרות במקרר לפחות 30 דקות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הכן מעשן עם שבבי עץ ספוג ולחמם אותו 121° (ראה הערות של קוק). לחלופין, הכן גריל פחם (ראה הערות קוק) או גריל גז (ראה הערות קוק) לעישון ולחמם אותו לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר את הכנפיים מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים את הכנפיים במחבת אלומיניום גדולה ורדודה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את המחבת חשופה במעשן ומבשלים, במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את הכנפיים מהמעשן ומגיש עם יותר רוטב בצד אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
כיצד להכין מעשן
11
מעשנים עשויים לעישון, אבל יש מגוון רחב של אפשרויות מן מעשנים "כדור"שריפת פחם בסגנון אל הביצה הירוקה הגדולה קרמיקה. בכל אחד מאלה אתה צריך לבחור איזה עץ תעשן, ואני ממליץ יער פירות כי הם מתונים בטעם, וגבוהים sap, ובדרך כלל יש פחות זיהומים בהם; אתה יכול לבחור מכל מה שהכי קל למצוא לידך: תפוח, דובדבן, ענבים, והאהוב האישי שלי, אפרסק. משרים שבבי העץ שלך שעה לפני שאתה מתכנן להדליק את המעשן שלך. התחל את הפחם שלך בארובה פחם כפי שתואר לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ענביםענבים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
12
מניחים את הגחלים בשליש התחתון של המעשן (קופסת האש). לפזר את שבבי עץ ספוג מראש על הגחלים. מה שאני רוצה שתעשו שאולי אתם עדיין לא יודעים עליו הוא לשים מחבת מים בתחתית התנור שלכם. מחבת מים היא לא דרישה לבשל ברביקיו; זה מגע סגנוני שאני אוהב. אני אוהב את זה כי יש לו יתרון משמעותי: מחבת המים יוצרת אמבט מים מהביל בתוך המעשן המסייע לשמור על הלחות של הבשר, אשר נמצא באופן טבעי marbling שלה (או שומן). המים מסייעים לשמור על מרקם עסיסי לח בבשר ולמנוע ממנו להתייבש. כדי להגדיר מחבת מים, פשוט למלא מחבת כבדה בינונית (לא גדול יותר 13 על ידי מחבת לזניה 9 אינץ') על חצי הדרך עם מים ומניחים אותו בתחתית המעשן שלך. מדפי הגריל (יש בדרך כלל שניים) מתאימים מעל מחבת המים. סגור את המכסה ופקח על האש עד שתגיע לטמפרטורה הרצויה.כיצד להכין קומקום או גריל פחם אחר לעישון
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
קח על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב אפרסק עץ, להיות מג ' ורג ' יה) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, בן לילה. כשתהיי מוכנה לבשל, תרוקני את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. לאחר מכן להכין את הגריל: על גריל קומקום סטנדרטי, הבנק פחם שלך לצד אחד, עוזב אזור קר לבשר להיות ממוקם (אזור חום "עקיף", שבו הבשר אינו ישירות על הלהבה, אבל הוא עדיין מבושל על ידי זה). אז תניח את חפיסת שבבי העץ מתחת לפחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
מניחים את המכסה על הקומקום ושולטים ברמת החום עם פתחי האוורור של קומקום גריל, פותחים אותם יותר כדי לקרר את המעשן וסוגרים אותם כדי להעלות אותו.כיצד להכין גריל גז לעישון
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
רוב הדגמים של גריל גז יש שניים או שלושה מבערים שניתן לשלוט בנפרד. הנה מה שאתה עושה: לקחת על כוס שבבי העץ האהובים עליך (אני אוהב עץ אפרסק, כפי שהזכרתי לעיל) ולספוג אותם מספיק מים כדי לכסות אותם לפחות שעה או, אפילו טוב יותר, לילה. כאשר אתה מוכן לבשל, לנקז את שבבי העץ. לעטוף אותם בנייר אלומיניום ולאטום את הקצוות; התיאור הטוב ביותר שראיתי של טכניקה זו הוא לעשות את זה כמו "בוריטו"—חבילה של שבבי עץ ספוג סחוט. באמצעות שיפוד עץ ארוך או מזלג חד, לתקוע כמה חורים בחלק העליון של החבילה. תניח את החבילה בצד. (הפוך 2 אם יש לך גריל 3 מבער. על גריל גז שני מבערים, אור רק צד אחד; על יחידה שלוש מבער, להדליק את שני מבערים חיצוניים ולהשאיר את אחד באמצע קר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
מניחים את החבילה של שבבי עץ על סעיף מואר (או סעיפים). הלהבה תשרוף את הצ ' יפס הרטוב, ותפיק עשן כדי לבשל ולטעום את הבשר שלך. ואז תוכלו למקם את הבשר שלך על סעיף unlit של גריל גז ומבשלים אותו בחום עקיף. זהו זה. אל תדאגו לפתחי האוורור של הגריל ולהפוך אותם סגורים היטב; עשו כמיטב יכולתכם כדי לסגור אותם, אבל אל תדאגו; אף אחד מהמעשנים שלי הוא גם מה שאתם מכנים "אטום לאוויר". ואני זוכה בכסף עם האוכל שלי כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
Reprinted עם רשות מנגל היומיום על ידי מיירון
18
מיקסון עם קלי אלכסנדר, © 2013 בלנטיין ספרים
19
מיירון
20
מיקסון הוא הכוכב של Pitmasters BBQ היעד של אמריקה. הוא הופיע ב "טודיי שואו", "בוקר טוב אמריקה", "קונאן", "The Tonight Show" עם ג 'יי לנו," The Late Show "עם קרייג פרגוסון ו - "QVC".קלי אלכסנדר (באנגלית: Kelly Alexander) היא עורכת לשעבר במגזינים Food & Wine and Saveur ובמגזינים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מיקסון. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, ניו יורק טיימס מגזין, גורמה וניוזוויק, בין פרסומים אחרים. היא גם מלמדת כתיבת אוכל באוניברסיטת דיוק, והיא בוגרת בית הספר לעיתונאות לשמירת מזון של נורת ' ווסטרן.