כנפי עוף אפויות פריכות
כנפי עוף אפויות פריכות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 69 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שימורי משמש® smucker, מלח, זנגביל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו כנפי עוף אפויות פריכות, כנפי עוף אפויות פריכות, ו פריכים אפויים מתוקים כנפי עוף חמות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם לסכל; תרסיס עם תרסיס בישול Crisco ללא מקל, להפריש.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן.
חום רק עד שהסוכר נמס; להפריש.
כנפי עוף מושחות; תשליך טיפים. יש לשטוף ולייבש עם מגבת נייר. בקערה גדולה, לשלב חרדל גרגרי, שמן קנולה קריסקו, מים, מלח, פלפל ופלפל קאיין; להוסיף כנפי עוף ולזרוק למעיל.
מניחים כנפי עוף מצופות על גיליון מוכן. לרסס כל כנף ביסודיות עם תרסיס בישול Crisco No-Stick.
אופים 25 דקות, פונה פעם אחת.
הסר מהתנור, להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
מברישים כנפי עוף ברוטב חמוץ מתוק; חוזרים לתנור ומטגנים כ 2 דקות או עד חום זהוב ופריך.
מגישים עם הנותרים רוטב חמוץ מתוק לטבילה.