קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כנפי עוף באפלו

כנפי עוף באפלו
כנפי עוף באפלו יכולות להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב חריף כמו פרנק, סלרי, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 36%. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה להקציף יחד מיונז ויוגורט ומערבבים בגבינה כחולה (רוטב לא יהיה חלק). ההלבשה עשוי להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים סלרי למקלות דקים. משרים סלרי בקערת קרח ומים קרים לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את קצות כנפי העוף, הזמנה לשימוש נוסף, וכנפי עוף חצויות במפרק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
כנפי טפיחה יבשות. בקערה לשפשף 2 כפות שמן על כנפיים ועונה עם מלח. כנפי גריל על מתלה משומן להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות עד מבושל דרך חום זהוב, 8 עד 10 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
בשנת שמן קומקום כבד עמוק (5-6 ליטר) שמן 6 כוסות עד מדחום שומן עמוק רושם 380 ° F. רק לפני השמן מגיע 193°, טפיחה יבש 6 או 7 כנפיים. בזהירות להוריד כנפיים לתוך שמן ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, זהב, פריך, 5 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת להעביר כנפיים מגבות נייר לניקוז. לטפוח יבש ומטגנים שנותרו כנפיים באותו אופן, החזרת שמן ל380 בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
במחבת גדולה להמיס חמאה על חום נמוך בינוני ומערבבים ברוטב חם, חומץ, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים כנפיים צלויות או מטוגנות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
מגישים כנפי עוף חמות או בטמפרטורת החדר עם רוטב ומקלות סלרי.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו