כנפי עוף באפלו
כנפי עוף באפלו יכולות להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב חריף כמו פרנק, סלרי, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 36%. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה להקציף יחד מיונז ויוגורט ומערבבים בגבינה כחולה (רוטב לא יהיה חלק). ההלבשה עשוי להתבצע 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה
חותכים סלרי למקלות דקים. משרים סלרי בקערת קרח ומים קרים לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
חותכים את קצות כנפי העוף, הזמנה לשימוש נוסף, וכנפי עוף חצויות במפרק.
כנפי טפיחה יבשות. בקערה לשפשף 2 כפות שמן על כנפיים ועונה עם מלח. כנפי גריל על מתלה משומן להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות עד מבושל דרך חום זהוב, 8 עד 10 דקות בכל צד.
בשנת שמן קומקום כבד עמוק (5-6 ליטר) שמן 6 כוסות עד מדחום שומן עמוק רושם 380 ° F. רק לפני השמן מגיע 193°, טפיחה יבש 6 או 7 כנפיים. בזהירות להוריד כנפיים לתוך שמן ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, זהב, פריך, 5 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת להעביר כנפיים מגבות נייר לניקוז. לטפוח יבש ומטגנים שנותרו כנפיים באותו אופן, החזרת שמן ל380 בין קבוצות.
במחבת גדולה להמיס חמאה על חום נמוך בינוני ומערבבים ברוטב חם, חומץ, ומלח לפי הטעם.
מוסיפים כנפיים צלויות או מטוגנות וזורקים למעיל.
מגישים כנפי עוף חמות או בטמפרטורת החדר עם רוטב ומקלות סלרי.