כנפי עוף ברוטב ג'ינג'ר וקרמל
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? כנפי עוף עם ג'ינג'ר ורוטב קרמל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם nam pla, סוכר, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כנפי עוף אסייתיות פריכות עם רוטב ג'ינג'ר-ליים טבילה, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו כנפי עוף כתומות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסוכר בתבשיל חסין לתנור ולהוסיף רק מספיק מים להרטיב אותו, על 1 כף. לנער את המחבת כדי להפיץ את הסוכר והמים caramelize מעל חום בינוני, רועד את המחבת מדי פעם. הסוכר יהיה נוזלי בהדרגה להכהות; כאשר הוא הופך חום זהוב, להסיר מן החום.
מוסיפים בזהירות את nam pla (זה עלול להתזה; להחזיק את המחבת במרחק זרוע), ואז לחזור לחום.
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים את כנפי העוף ואת המעיל עם הרוטב. מערבבים בעדינות את הג ' ינג ' ר והפלפל וממשיכים לערבב עד שהעוף מתבשל מעט, כ -4 דקות. מכסים ומבשלים 7 דקות, ואז מעבירים לתנור ומבשלים 45 דקות.
הסר את כנפי העוף, אשר צריך להיות עכשיו צבע קרמל עשיר, מקשטים עם כוסברה ופלפל שחור סדוק, ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן מאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.