כנפי עוף ברוטב פלפל לימון
כנפי עוף פלפל לימון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1193 קלוריות. אם יש לך שמן canolan, מלח תיבול, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו כנפי עוף חמות ודביקות עם לימון ופלפל, מלח ופלפל כנפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר גדול, כבד תחתית באמצע הדרך עם שמן מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
כנפיים: מתבלים את העוף במלח, פלפל ומלח תיבול, לפי הטעם.
מפזרים פטרוזיליה טרייה ומעילים את העוף לחלוטין עם חרדל צהוב. לזרוק את העוף בקמח עד מכוסה לחלוטין.
מוסיפים את התיפופים לשמן, ב 2 קבוצות, ומטגנים עד מבושל דרך והם מתחילים לצוף, על 10 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון לקערה גדולה. בזהירות להסיר את חתיכות העוף מן השמן ולזרוק את מיץ לימון, ואז מפזרים תיבול פלפל לימון.
מעבירים את התיפופים לצלחת הגשה ומגישים עם רוטב הטבילה.
מערבבים את המיונז, מיץ לימון וגרידת לימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מטבחי רשת מזון לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.