כנפי עוף מעושנות עם דבש חריף-זיגוג תמרינד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף מעושנות עם דבש חריף-Tamarind זיגוג. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 694 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. גשו לסופר וקנו סוכר, מקלות קינמון, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: כנפי עוף מעושנות עם דבש-רוטב טבילה תמרינדי, כנפי עוף מעושנות עם רוטב גבינה כחולה, ו כנפי עוף צ'ילי אדום עם זיגוג דבש צ' יפוטלה.
הוראות
מערבבים 2 ליטרים של מים, מלח וסוכר בסיר בינוני; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמלח והסוכר מתמוססים, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את השום, קורנית, קינמון, allspice, פלפל ומצנפת ויסקי.
מוסיפים את כנפי העוף למי מלח, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 8 שעות.
הסר את הכנפיים מהמלח, לשטוף היטב עם מים קרים יבש לטפוח.
שים את הכנפיים על מדף אפייה להגדיר מעל תבנית אפייה ולשים במקרר להתייבש, לפחות 1 שעה ועד 8 שעות. בינתיים, להשרות 2 כוסות פימנטו או שבבי עץ תפוח במים לפחות 30 דקות.
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
יוצקים את מיץ התפוזים ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את התמרינד, קטשופ ודבש ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום, להקציף את החומץ ואת Sriracha, ואת העונה עם מלח ופלפל.
לחמם את הגריל שלך עד בינוני לצלייה עקיפה.
מוסיף את שבבי עץ סחוט לגחלים בגריל פחם או לשים אותם בתיבה המעשנת של גריל גז. סגור את מכסה הגריל ולתת עשן לבנות, 10 דקות.
מוסיפים את הכנפיים לגריל ישירות על מקור החום, סוגרים את המכסה ואת הגריל עד חום זהוב משני הצדדים, 10 עד 15 דקות לכל צד.
מעבירים לצד הקריר של הגריל( חום עקיף), מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שהכנפיים מבושלות דרך, כ -15 דקות.
שים את הכנפיים בקערה גדולה.
מוסיפים את זיגוג הדבש-תמרינד וזורקים למעיל. מתבלים במלח, מעבירים לצלחות ומקשטים עם בצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.