תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף קוריאני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, סוכר מגורען, וונדרה קמח ערבוב מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. נסו כנפי עוף קוריאניות, כנפי עוף קוריאניות, ו כנפי עוף קוריאניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את שמן הבוטנים, יין אורז, רוטב סויה, מלח, שמן שומשום, MSG (אם משתמשים), וסוכר בקערה גדולה וקציף לשלב. מערבבים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
יין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
Msg
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את כנפי העוף במרינדה, לזרוק מעיל באופן שווה, לכסות, ומקרר במשך 30 דקות.כאשר הכנפיים נעשות במרינדה, יוצקים את שמן הירקות לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה (השמן צריך להיות לפחות 3 עד 4 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים. בינתיים, קו גיליון אפייה עם מגבות נייר או להתאים אותו עם מתלה קירור חוט ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה וונדרה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר 5 עד 7 כנפיים מן המרינדה ולמקם אותם בתערובת וונדרה. לזרוק מעיל אותם עם שכבה דקה.מטגנים את כנפי העוף בשמן, מכוונים את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה של 177°, עד שהכנפיים מבושלות דרך וחומות זהובות, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
דַק-
6
הסר את תבנית האפייה מוכנה לנקז, כ 3 דקות. חוזר, עובד בקבוצות, עם הכנפיים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מגישים מיד עם רוטב הכנפיים בסגנון הקוריאני האהוב עליך.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.