קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

כנפי עוף קוריאניות

כנפי עוף קוריאניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף קוריאני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, סוכר מגורען, וונדרה קמח ערבוב מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. נסו כנפי עוף קוריאניות, כנפי עוף קוריאניות, ו כנפי עוף קוריאניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן הבוטנים, יין אורז, רוטב סויה, מלח, שמן שומשום, MSG (אם משתמשים), וסוכר בקערה גדולה וקציף לשלב. מערבבים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
MsgMsg
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את כנפי העוף במרינדה, לזרוק מעיל באופן שווה, לכסות, ומקרר במשך 30 דקות.כאשר הכנפיים נעשות במרינדה, יוצקים את שמן הירקות לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה (השמן צריך להיות לפחות 3 עד 4 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים. בינתיים, קו גיליון אפייה עם מגבות נייר או להתאים אותו עם מתלה קירור חוט ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה וונדרה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר 5 עד 7 כנפיים מן המרינדה ולמקם אותם בתערובת וונדרה. לזרוק מעיל אותם עם שכבה דקה.מטגנים את כנפי העוף בשמן, מכוונים את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה של 177°, עד שהכנפיים מבושלות דרך וחומות זהובות, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר את תבנית האפייה מוכנה לנקז, כ 3 דקות. חוזר, עובד בקבוצות, עם הכנפיים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מגישים מיד עם רוטב הכנפיים בסגנון הקוריאני האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב כנפייםרוטב כנפיים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.