כנפי עוף קוריאניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף קוריאני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, סוכר מגורען, וונדרה קמח ערבוב מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. נסו כנפי עוף קוריאניות, כנפי עוף קוריאניות, ו כנפי עוף קוריאניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן הבוטנים, יין אורז, רוטב סויה, מלח, שמן שומשום, MSG (אם משתמשים), וסוכר בקערה גדולה וקציף לשלב. מערבבים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מניחים את כנפי העוף במרינדה, לזרוק מעיל באופן שווה, לכסות, ומקרר במשך 30 דקות.כאשר הכנפיים נעשות במרינדה, יוצקים את שמן הירקות לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה (השמן צריך להיות לפחות 3 עד 4 אינץ ' עמוק).
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים. בינתיים, קו גיליון אפייה עם מגבות נייר או להתאים אותו עם מתלה קירור חוט ולהניח בצד.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה וונדרה בקערה גדולה.
הסר 5 עד 7 כנפיים מן המרינדה ולמקם אותם בתערובת וונדרה. לזרוק מעיל אותם עם שכבה דקה.מטגנים את כנפי העוף בשמן, מכוונים את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה של 177°, עד שהכנפיים מבושלות דרך וחומות זהובות, כ -7 דקות.
הסר את תבנית האפייה מוכנה לנקז, כ 3 דקות. חוזר, עובד בקבוצות, עם הכנפיים הנותרות.
מגישים מיד עם רוטב הכנפיים בסגנון הקוריאני האהוב עליך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.