קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

כנפי עוף קימל חרדל

כנפי עוף קימל חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף קימל חרדל. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, כנפי עוף, פירורי לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו דבש חרדל כנפי עוף, כנפי עוף חרדל דבש, ו כנפי עוף בחרדל פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את קצות הכנפיים מהכנפיים ושומרים לשימוש נוסף, כגון מניות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
כנפי עוףכנפי עוף
3
חותכים את הכנפיים ב 1/2 במפרק.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
4
בקערה, להקציף יחד את המיונז, חרדל, חומץ, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
חומץחומץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף את הכנפיים וזרוק אותם עד מצופה היטב. בקערה אחרת, לזרוק יחד את פירורי הלחם ואת זרעי קימל המעיל את הכנפיים עם תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
פירורי לחםפירורי לחם
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים את הכנפיים על מתלה במחבת קלייה רדודה, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו