כנפי עוף שום ופרמזן
כנפי עוף שום ופרמזן עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 233 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, פירורי לחם, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 28%. נסו כנפי עוף פרמזן-שום שמנת, כנפי עוף שום פרמזן אפויות, ו כנפי עוף עם רוטב שום שום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומצפים נייר כסף בתרסיס בישול.
שלבו מים, חומץ, 1/4 כוס מלח, עלה דפנה, טימין, אורגנו ורוזמרין בסיר גדול והביאו לרתיחה.
מוסיפים כנפי עוף, מחזירים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
מוציאים כנפי עוף בעזרת כף מחוררת למתלה קירור ומאפשרים להתייבש למשך 15 דקות.
מועכים שום וקורט מלח יחד במכתש ועלי עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב בקערה גדולה שום מחית, שמן זית, פלפל שחור ופתיתי פלפל אדום.
מוסיפים כנפי עוף ופירורי לחם; לזרוק למעיל.
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים 1/2 כוס גבינת פרמיג 'אנו-רג' יאנו שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה, 20 עד 25 דקות.