פלפל חזה הודו בגריל
חזה הודו בגריל מפולפל עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 15. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'לי פלפל חלפיניו, חומץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו פלפל חזה ברווז, חזה הודו בגריל, ו חזה הודו בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, המלח, הקינמון, הקאיין והחרדל. עם האצבעות, בזהירות לשחרר את העור משני צידי חזה הודו.
מורחים מחצית מתערובת התבלינים מתחת לעור הודו; עור מאובטח לחלק התחתון של השד בעזרת קיסמי עץ.
מורחים את תערובת התבלינים שנותרה על העור.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
מניחים הודו מעל מחבת טפטוף, גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 30 דקות.
בסיר קטן שלבו את המרק, החומץ, הג ' לי והשמן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2 דקות או עד שהג ' לי נמס. מניחים בצד 1/2 כוס. הקפיצו הודו עם חלק מתערובת הג ' לי שנותרה. גריל 1 כדי 1-1/2 שעות יותר או עד בשר מדחום קורא 170 ניתוק, צולה כל 15 דקות.
מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.
הסר וזורק את עור ההודו אם תרצה בכך.
מברישים בתערובת ג ' לי שמורה לפני החיתוך.