כנפי שנחאי - צ'ילי חקיין
כנפי שנחאי-חקיין צ'ילי של יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פתיתי פלפל, צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו כנפי עוף שנחאי, לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי, ו גלילי אביב שנחאי עם רוטב צ'ילי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח, פלפלים ופפריקה במדיום bowl.In עוד קערה קטנה, להקציף יחד ביצה וחלב.חותכים כל חזה עוף ל 6 חתיכות.מחממים 4 עד 8 כוסות של שמן קנולה (להשתמש בכמות הנדרשת על ידי הטיגון שלך) בטיגון עמוק ל 375 מעלות.אחד או שניים בכל פעם, טובלים כל חתיכת עוף בתערובת הביצים, ואז לתוך תערובת הלחם; ואז חוזרים על התהליך כך שכל חתיכת עוף מצופה פעמיים.כאשר כל חתיכות העוף כבר בפירורי לחם, לסדר אותם על צלחת וצינה במשך 15 minutes.As העוף נח, להפוך את רוטב ג ' ינג ' ר-הדר על ידי המסת עמילן התירס במים.
יוצקים את המים לסיר בינוני יחד עם שאר מרכיבי הרוטב ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני.כאשר הרוטב מתחיל לבעבע, להפחית את החום ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות או עד עבה.
הסר את הרוטב מהחום ולתת לו להתקרר קצת.תכיני את הרוטב של חוות ווסאבי בזמן שרוטב הג ' ינג ' ר-הדר שלך רותח.כל שעליך לעשות הוא לטאטא יחד את רוטב החווה, חלב חמאה, חזרת מוכנה, ווסאבי אבקה, וצביעת מזון ירוקה בקערה קטנה.לכסות ולרגיע את זה עד הכנפיים נעשות.כאשר העוף נח ואתה מוכן לבשל, להנמיך את הכנפיים נטולות העצמות לתוך השמן ומטגנים במשך 5 עד 6 דקות או עד כל חתיכה הוא השחמה.בהתאם לגודל של הטיגון שלך, ייתכן שתרצה לטגן את העוף בקבוצות כך העוף לא צפוף מדי שם.כאשר חתיכות עוף נעשות טיגון, להסיר אותם מתלה ניקוז או צלחת מרופדת עם כמה מגבות נייר.כאשר כל העוף מטוגן, מניחים את החלקים לתוך מיכל מכוסה כגון צנצנת גדולה עם מכסה.
יוצקים את רוטב הג ' ינג ' ר-הדר על העוף במיכל, מכסים אותו, ולאחר מכן בעדינות לנער הכל מסביב עד שכל חתיכת עוף מצופה ברוטב.
יוצקים את העוף על צלחת ומגישים את המנה עם רוטב ווסאבי-ראנץ ' בצד.