קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כנפיים דביקות מלזיה

כנפיים דביקות מלזיה
כנפיים דביקות מלזיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 879 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך זרעי אניס, צ'ילי, כנפי עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כנפיים חמות ודביקות, כנפיים דביקות, ו אדום חם דביק כנפיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט צ ' ילי, זרעי כוסברה, זרעי אניס וזרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
אניסאניס
זרעי כמוןזרעי כמון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העברה מטחנת תבלינים או מרגמה לטחון לאבקה נאה למדי.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מעבירים את התבלינים הקרקע לקערה בינונית ומקציפים בסוכר, מולסה, מיץ תפוחים, רוטב סויה, רוטב דגים, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
רוטב דגיםרוטב דגים
רוטב סויהרוטב סויה
מולסהמולסה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים את הכנפיים בקערה גדולה ושופכים את המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד לילה, מסתובבים מדי פעם.מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
5
הסר את הכנפיים מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות נייר; להזמין את המרינדה. מסדרים את הכנפיים על מתלה תיל מעל גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. השתמש 2 מדפים במידת הצורך. צלוי במשך כ 35 דקות, או עד השחמה היטב מבושל דרך. הסוכר במרינדה עשוי לגרום להם להיראות כהה למדי,אבל אל תדאג הקפד לבשל אותם כל הדרך.בינתיים, מסננים את המרינדה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי ומתחיל לקבל עבה ודביק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סוכרסוכר
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל
מחבת רוטבמחבת רוטב
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מעבירים את המרינדה לקערה גדולה. כאשר הכנפיים נעשות, מוסיפים אותם לקערה וזורקים למעיל עם הרוטב. ערימה על צלחות לשרת מיד עם כרוב ומלפפונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
מרינדהמרינדה
כרובכרוב
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.