כנפיים דביקות מלזיה
כנפיים דביקות מלזיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 879 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך זרעי אניס, צ'ילי, כנפי עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כנפיים חמות ודביקות, כנפיים דביקות, ו אדום חם דביק כנפיים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צ ' ילי, זרעי כוסברה, זרעי אניס וזרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 3 דקות.
העברה מטחנת תבלינים או מרגמה לטחון לאבקה נאה למדי.
מעבירים את התבלינים הקרקע לקערה בינונית ומקציפים בסוכר, מולסה, מיץ תפוחים, רוטב סויה, רוטב דגים, שום וג ' ינג ' ר.
מניחים את הכנפיים בקערה גדולה ושופכים את המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד לילה, מסתובבים מדי פעם.מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר את הכנפיים מן המרינדה לטפוח יבש עם מגבות נייר; להזמין את המרינדה. מסדרים את הכנפיים על מתלה תיל מעל גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. השתמש 2 מדפים במידת הצורך. צלוי במשך כ 35 דקות, או עד השחמה היטב מבושל דרך. הסוכר במרינדה עשוי לגרום להם להיראות כהה למדי,אבל אל תדאג הקפד לבשל אותם כל הדרך.בינתיים, מסננים את המרינדה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי ומתחיל לקבל עבה ודביק, על 20 דקות.
מעבירים את המרינדה לקערה גדולה. כאשר הכנפיים נעשות, מוסיפים אותם לקערה וזורקים למעיל עם הרוטב. ערימה על צלחות לשרת מיד עם כרוב ומלפפונים בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.