כרוב אדום חריף
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, כרוב אדום חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 10. זה מנות ראשונות יש 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רצועות בייקון, חומץ, כרוב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: מתכון סלט כרוב אדום חריף, סלט גזר חריף, כרוב אדום ובצל, ו סלט גזר חריף, כרוב אדום ובצל.
הוראות
מניחים כרוב בקערה גדולה, מכסים במים רותחים.
תן לעמוד במשך 5 דקות; לנקז.
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מסננים, שומרים 1/4 כוס טפטופים; הניחו בייקון בצד. מערבבים את החומץ, הסוכר, זרעי השמיר והמלח לטפטופים עד להמסת הסוכר.
מערבבים כרוב, מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהכרוב רך. מערבבים בייקון.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.