כרוב אדום מוקפץ
אם יש לכם חומץ תפוחים, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב מוקפץ, ו כרוב מוקפץ.
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן ובצל ו לטגן 2 דקות.
מוסיפים כרוב ולהפוך במחבת, מטגנים אותו עד שהוא נבול, 3 עד 5 דקות.
להוסיף חומץ למחבת ולהפוך את הכרוב בו.
מפזרים סוכר על הכרוב ולהסתובב שוב. מתבלים עם זרעי חרדל, מלח ופלפל ומפחיתים מעט את החום.
בואו כרוב להמשיך לבשל 10 דקות או עד מוכן לשרת, ערבוב מדי פעם.