קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כרוב אדום מטובל

כרוב אדום מטובל
אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, חומץ בלסמי, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, ו כרוב אדום מטובל.

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את הבייקון ואת פרוסות שאלוט ומבשלים עד רק זהב קל, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
בייקוןבייקון
3
יוצקים את החומץ, מגרד את המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימים ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הכרוב, משליכים את המעיל ומתרככים מעט; יוצקים את המניה ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם עד הכרוב הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
מלאימלאי
5
הסר את המכסה ומבשל, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר את הלחות להתאדות ובישול נוזלי להתעבות, על 5 דקות.
6
להעביר צלחת הגשה, למעלה עם בייקון מתפורר וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות