כרוב אדום מטובל
אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, חומץ בלסמי, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, ו כרוב אדום מטובל.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ואת פרוסות שאלוט ומבשלים עד רק זהב קל, על 3 עד 4 דקות.
יוצקים את החומץ, מגרד את המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימים ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב, משליכים את המעיל ומתרככים מעט; יוצקים את המניה ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם עד הכרוב הוא רך מאוד, על 30 דקות.
הסר את המכסה ומבשל, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר את הלחות להתאדות ובישול נוזלי להתעבות, על 5 דקות.
להעביר צלחת הגשה, למעלה עם בייקון מתפורר וליהנות!