כרוב אדום מטוגן ולפת
מתכונים דומים: כרוב אדום מטוגן ולפת, לפת בטעם וניל, ו לפת מטוגנת עם פטרוזיליה.
הוראות
במחבת סאוט גדולה, מחבת חום על בינוני ומוסיפים את זרעי החרדל. טוסט זרעים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חמאה ושמן. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הלפת והכרוב וקמח עד שהכרוב מתחיל לנבול, כ -5 דקות.
מערבבים בחומץ ומניות. להביא תערובת לרתיחה, לכסות צמות עד סכין מוכנס לפת יוצא בקלות כרוב הוא נבול ומכרז, על 25 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח.