כרוב אדום עם תפוח
כרוב אדום עם תפוח הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בתוספת זו יש 108 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חומץ ביין לבן, סוכר, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כרוב אדום עם תפוח , כרוב אדום עם תפוח וסלאו תפוחים כרוב אדום .
הוראות
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
בטפטופים מטגנים בצל ותפוח עד לריכוך. מערבבים פנימה את שאר החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד לריכוך. מערבבים בייקון שמור.