כרוב-אננס-סלט ג'ינג'ר
כרוב-אננס-ג'ינג'ר סלט עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 322 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו כרוב, שמן שומשום, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו יום גשום כרוב, אננס וסלט תות, סלמון במרינדה אננס עם סלט כרוב אסייתי, ו סלט כרוב עם תפוחים ויניגרט זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשים כרוב קצוץ; להפריש.
בסיר 1 ליטר, חום שמן שומשום על חום בינוני.
להוסיף gingerroot, ומטגנים עד חום זהוב.
מעבירים זנגביל מבושל לקערה קטנה.
מוסיפים שום לשמן שומשום חם. כאשר השום מתחיל להפוך זהב בצבע, להוסיף זרעי שומשום, ומבשלים עד השום וזרע שומשום הם חום זהוב.
מיד לשפוך שמן שומשום חם, שום ושומשום על כרוב.
מוסיפים ג ' ינג ' ר מטוגן ומערבבים לשלב. מערבבים באננס, בצל ירוק, צימוקים וחומץ אורז. מתבלים במלח.
מגישים סלט בטמפרטורת החדר.