תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב אפוי ממולא Delicata סקווש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 991 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-425 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו פירורי לחם טריים, טימין, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. נסו כרוב וקינואה-ממולאים Delicata סקווש, מרק עוף עם מעדן סקווש וכרוב, ו סלט סקווש מעדן עם כרוב ושעועית חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. לשפשף סקווש עם 1 שמן כף קל העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן שכב על תבנית אפייה. אם חצאי סקווש לא יושבים שטוחים על תבנית אפייה, להשתמש מקלף ירקות לקצץ רצועה או שניים מהתחתית כדי לאפשר להם לשכב שטוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קולף
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד הבשר מתחיל להפוך רך וסכין קיצוץ מוכנס מראה רק התנגדות קטנה, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
3
בינתיים, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4
חום שנותר שמן זית במחבת גדולה, כבדה תחתית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את התפוחים ואת הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 10 דקות. מערבבים את השום, צימוקים וקורנית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף כרוב, מחבת לכסות לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא נבול בעיקר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים סקווש עם פירורי לחם נוספים ופרמזן, ומנקדים כל חצי סקווש עם 2 קוביות חמאה. אם יש לך שאריות מלית, לאפות אותו בצלחת משומנת לצד. לחזור לתנור ואופים עד סקווש הוא רך ומילוי משחימים יפה, על 30 דקות יותר.