מתכון כרוב אפריקאי ומרק ים יכול לספק את התשוקה האפריקאית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 402 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מרק ירקות, קינמון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. נסו חומוס צפון אפריקאי ומרק קייל, מרק בוטנים ים אפריקני, ו מרק בוטנים אפריקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
פורסים בצל אדום לפרוסות דקות. קו סיר בינוני עם 1/4 כוס מים ומבשלים בצל על חום גבוה עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מרק, ים, 3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים, להפחית בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט מזלג מכרז, על 3 דקות. מיד להוסיף כרוב ושאר החומרים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב הוא ירוק כהה ורך, על 3 דקות יותר. מניחים בצד במשך 5-10 דקות, המאפשר טעמים להתמזג.מידע תזונתי
אפריקאים יכולים להיות מזווגים עם Pinotage, Chenin Blanc, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. היין Fram Pinotage עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.