כרוב בגריל עם שום, צ'ילי ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל כרוב בגריל עם שום, צ' ילי ובייקון. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו בקלה שחורה בגריל עם שום מטוגן וצ'ילי, דג בגריל שלם עם שום פריך וצ'ילי אדום, ו כרוב עם שום ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, blanch את כרוב עד שהוא פשוט רך, על 3 דקות.
מסננים קלות לסחוט את המים העודפים. כתם את כרוב יבש ולהעביר לקערה.
מוסיפים את שמן הירקות, שום וצ ' ילה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב למעיל.
במחבת, לבשל את הבייקון על חום מתון, ערבוב, עד פריך, 5 דקות.
מניחים טבעת springform 10 אינץ ' (לא בתחתית) על הגריל כדי להכיל את כרוב. בזהירות ללטף את כרוב בתוך הטבעת, לחיצה למטה כדי ליצור שכבה אפילו. גריל עד חרוך קלות בתחתית, 3 דקות. עם מלקחיים, להפוך את כרוב מעל וגריל בצד השני במשך 3 דקות. לחלופין, גריל כרוב על מחבת גריל מחורר, זורק מדי פעם.
מעבירים את הכרוב לקערה ומיד לזרוק עם בייקון, שמן זית, גרידת לימון ומיץ לימון; מתבלים במלח.