קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב בלושקה או כרוב ואטריות

כרוב בלושקה או כרוב ואטריות
כרוב בלושקן או כרוב אטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, כרוב ואטריות, ו כרוב ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים אטריות ביצים וחוזרים לרתיחה. מבשלים אטריות נחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז היטב.
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה או ווק על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מבשלים ומערבבים כרוב לתוך בצל עד כרוב נבול, עוד 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים בעדינות אטריות מבושלות לתערובת כרוב; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי