כרוב גרמני אדום מבושל איטי וצלעות חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב גרמני מבושל איטי וצלעות חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 437 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלפל, כרוב, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו צלעות חזיר פולינזיות לבישול איטי, צלעות חזיר סיניות בישול איטיות, ו אוכמניות-בלסמי איטי מבשל צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון מחבת לקערה גדולה; מילואים טפטוף במחבת.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות עם מלח ופלפל; לבשל בטפטופים עד השחמה. בינתיים, מערבבים כרוב, תפוחים ובצל לתוך בייקון בקערה.
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים צלעות בבישול, שומר טפטוף במחבת. תערובת כרוב כפית על צלעות.
מערבבים חומץ, מיץ תפוחים וסוכר לתוך טפטוף במחבת; חום לרתיחה.
יוצקים מעל צלעות ותערובת כרוב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות. כדי לשרת, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר תערובת כרוב וצלעות מן התנור.