כרוב דרומי לסיר הלחץ
כרוב דרומי לסיר הלחץ עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב (סיר איטי או סיר לחץ), תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), ו שעועית חיל הים, בייקון ומרק תרד (סיר לחץ, תנור איטי או תנור למעלה).
הוראות
קוצצים כרוב לחתיכות 1-2 אינץ'.
מבשלים בייקון בסיר לחץ פתוח של 8 ליטר מעל חום בינוני עד למכרז, 4 עד 5 דקות. אל תפריך את הבייקון אלא אם כן אתה פשוט אוהב את זה ככה.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מניחים את הכרוב הקצוץ לתוך הסיר ויוצקים מרק עוף.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם וזורקים את הכרוב עד מצופה.
לאבטח את המכסה לסיר הלחץ שלך, למקם את הרגולטור על גבי (תלוי בסוג של סיר לחץ יש לך), ולהפוך את החום עד גבוה. כאשר הרגולטור מתחיל רוק או התנור מגיע ללחץ מלא, להוריד את החום כדי לשמור על תנועת נדנדה עדינה (15 פאונד לאינץ ' מרובע). לבשל במשך 3 דקות.
מיד להסיר את התנור מן החום ולהשתמש בשיטת שחרור מהיר המומלצת על ידי היצרן של התנור שלך כדי להפחית את הלחץ.
להעביר כרוב צלחת הגשה ומגישים חם.