כרוב דרומי עם כופתאות קמח תירס
כרוב דרומי עם כופתאות קמח תירס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 443 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם אבקת שום, מלח, קמח תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ממולא כבש מ ' השולחן הדרומי החדש, ספגטי בסגנון דרומי עם כרוב ובייקון, ו ירקות דרומיים מסורתיים (חרדל, לפת או כרוב) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הכרוב: בסיר גדול, לשלב את כנפי טורקיה, מרק, רוטב חם (להוסיף יותר אם אתה רוצה) ותיבול הבית; מבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ 20 דקות יותר. מערבבים בחמאה. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להסיר את כנפי טורקיה ולהשליך.
להעביר את הכרוב לקערות הגשה בודדות, לכסות אותם בנייר כסף ולשמור על חם. שמור 1/2 כוס של הנוזל עבור כופתאות ושומר את שאר נוזל הבישול בסיר.
מערבבים את קמח התירס, קמח, בצל, מלח ופלפל בקערה. מערבבים את הנוזל 1/2 כוס שמור collard לתוך החומרים היבשים עד רק בשילוב כדי ליצור בלילה עבה. להביא את מרק collard בחזרה לרתיחה ושחרר את הבלילה הכופתה לתוכו, 1 כפית בכל פעם. מבשלים עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות. (ראה הערה של קוק)
להעביר את הכופתאות לקערות של כרוב. כף חלק מרק מעל כרוב וכופתאות ומגישים חם.
מערבבים את המלח, פלפל ושום יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.