כרוב-ו-יוקון תבשיל תפוחי אדמה זהב
כרוב- זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כרוב, פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, סלט תפוחי אדמה זהב יוקון, ו קליפות תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי גדול, ומכסים במים. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה, ומבשלים 6 דקות או עד מכרז.
הסר תפוח אדמה עם כף מחורצת, שמירה על נוזל בישול במחבת.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה, ומניחים בצד.
מוסיפים כרוב לנוזל הבישול במחבת ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב לתפוח אדמה.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים מרווה ושום. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים את תערובת מרווה קצוצה, מלח ופלפל לתערובת תפוחי אדמה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, חלב, ושאר החומרים, ומערבבים עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על תערובת תפוחי אדמה (לא מערבבים).
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד התבשיל משחימים קלות.