כרוב וקש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב קש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 613 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב סבוי, שום, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרוב וקש, כרוב נאפה עם שרימפס מיובש (ופטריות קש), ו מתכון תפוחי אדמה קש (תפוחי אדמה קש הרוזמרין של אפריל עם לם.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 7 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים כרוב ומבשלים 5 דקות יותר.
בעוד תפוחי האדמה והפסטה מבשלים, ממיסים חמאה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ומוסיפים שום ו-6 עלי מרווה שלמים. מבשלים 3 עד 4 דקות; להסיר את השום ואת כל העלים (להזמין את העלים עבור גאניש), ולאחר מכן להוסיף עלים פרוסים ופלפל שחור. ממש לפני ניקוז הפסטה והכרוב, להוסיף 2 מצקות של מי בישול עמילניים למחבת.
מסננים את תפוחי האדמה, פסטה וכרוב ומוסיפים לחמאה ומרווה. לזרוק לשלב עם חמאה מרווה, הוספת הרבה גבינה כמו שאתה עובד. לזרוק 1 עד 2 דקות כדי ליצור ציפוי חמאה גביני על פסטה וכרוב ולאחר מכן להתאים מלח ומגישים. השתמש בעלים שמורים שלמים לקישוט הפסטה.