קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כרוב וקש

כרוב וקש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב קש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 613 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב סבוי, שום, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרוב וקש, כרוב נאפה עם שרימפס מיובש (ופטריות קש), ו מתכון תפוחי אדמה קש (תפוחי אדמה קש הרוזמרין של אפריל עם לם.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים כרוב ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
בעוד תפוחי האדמה והפסטה מבשלים, ממיסים חמאה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ומוסיפים שום ו-6 עלי מרווה שלמים. מבשלים 3 עד 4 דקות; להסיר את השום ואת כל העלים (להזמין את העלים עבור גאניש), ולאחר מכן להוסיף עלים פרוסים ופלפל שחור. ממש לפני ניקוז הפסטה והכרוב, להוסיף 2 מצקות של מי בישול עמילניים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקתמצקת
5
מסננים את תפוחי האדמה, פסטה וכרוב ומוסיפים לחמאה ומרווה. לזרוק לשלב עם חמאה מרווה, הוספת הרבה גבינה כמו שאתה עובד. לזרוק 1 עד 2 דקות כדי ליצור ציפוי חמאה גביני על פסטה וכרוב ולאחר מכן להתאים מלח ומגישים. השתמש בעלים שמורים שלמים לקישוט הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק