קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קטיפה אדומה "דגית".

עוגת קטיפה אדומה "דגית".
את המתכון "פישי" עוגת קטיפה אדומה אפשר להכין תוך כ-45 דקות. תמורת 72 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 16. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה {שבוע הקטיפה האדומה}, עוגת גליונות קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית, ועוגיות קטיפה אדומה בשחור-לבן {שבוע הקטיפה האדומה/שבתות עם רייצ'ל ריי}.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונליבקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה וניל, טעם חמאה וצבעי מאכל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים קמח, קקאו וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מערבבים את החמאה והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
5
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החמאה לתערובת המוקרמת. מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
להקפאה, טורפים יחד חלב וקמח בסיר. מבשלים, על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות או עד שמסמיך. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את טעם הוניל והחמאה. מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב שהתקררה ומקציפים 4 דקות או עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. עוגה מקוררת כפור. מקשטים בדג גומי ותולעים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
GummiesGummies
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קטיפה אדומה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.