כרוב ים
Seakraut עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך שורש ברדוק, אצות arame, סלק זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה מאוד. לסחוט את הכרוב כדי לשחרר קצת נוזל. לחץ על צלחת כבדה על הכרוב כדי לשקול אותו ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, זורק וסוחט את הכרוב 4 או 5 פעמים נוספות, עד שהוא שחרר מספיק נוזל כדי לכסות, על 4 שעות.
יוצקים את הכרוב והנוזל שלו לתוך חרס קרמי נקי או מיכל זכוכית גבוהה. למעלה כרוב עם צלחת נקייה זה פשוט מתאים בתוך החרס.
מניחים קערת זכוכית או קרמיקה על הצלחת ולשים פחית כבדה בקערה; הכרוב צריך להיות שקוע לחלוטין במי מלח שלה על ידי לפחות 1/2 אינץ'. לכסות את החרס עם מגבת מטבח נקייה ולהגדיר אותו במקום קריר, חשוך לתסוס במשך כ 6 שבועות.
כל 3 ימים, לנקות ולהחליף את הצלחת שיושבת על הכרוב, ברפרוף בזהירות כל קצף או עובש כי צורות על פני השטח של הנוזל. השליכו את הכרוב והנוזל שלו אם הוא מריח רע, או אם משהו חום, מעופש או חלקלק חדר מתחת למה שניתן לגרד בקלות מעל פני השטח. אם יותר מדי נוזל מתאדה לפני כרוב כבוש הוא מותסס מספיק, להמיס 1/2 כפית מלח ים ב 1 כוס מי מעיין ולהוסיף אותו על החרס. כאשר הכרוב הכבוש מוכן, זה צריך להיות מחנק אור וטעם בהיר, טעים להפליא, עם חומציות דומה לזו של לימון.